SELONGKAR!!!

hari ni aku keboringan yang teramat..tahap dewa punya boring...so,aku pegi la selongkar aku punye brg2 time kt skolah mngh dulu2...hbs aku selongkar..sampai x nampak lantai..hahaha!skali aku bukak buku latihan n buku2 nota aku...ya ampun!!tulisan aku!!!hahaha!~~punye la huduh~~condong tang sini..condong tang sana..besar yg teramat pn ada!~~haha...bukak buku kimia..lain tulisan..buku bio lain lg..buku sejarah apa lg~~haha~~sehuduh huduhny00~~haha..mlau aku nengok tulisan aku sendiri...


lps habis bukak buku2..aku selongkar fail2 lak..exam pad yg lom hbs..giler banyak!!~~sekali aku kumpul2...dh boleh jual balik...hahaha!!lps tu...ade la jumpe keje2 jiwang aku time kt skolah dulu...nak tau...rupe2 nye aku simpan smua surat2 time skolah mngh!!!~~hahaha~~ala..bese la..bdk skolah asrama mane blh bwk henpon~~cara nye..tulis surat la...1 kelas pn nk tulis surat..hahaha~~nk cover line la kunun...huhu~~padahal slalu jumpe...huhu~~lawak yang teramat bila bukak buku balik...haha!~~ok..ni contoh karya "jiwang" time kt skolah dulu...

Jangan mengucapkan kata-kata manis buatku
kerana aku takut akan menyayangimu...
Jangan mengambil berat akan diriku
kerana aku takut akan mengasihi dirimu...
Jangan terlalu baik padaku
kerana aku takut akan merinduimu...
Jangan menberi aku kenangan dan harapan
kerana aku takut akan jatuh cinta padamu...
Jangan menghargai pertemuan itu
kerana aku tidak mahu menderita
kerana kehilangan dirimu
lantaran perpisahan ini...

duuuuuiiiiiiii~~~~~begini rupanya aku dulu...berjiwang jiwang yang teramat!!hahaha~~siap ada "created by ..." lagi...huhu~~sbnrnya byk lagi...tp malas la nk tulis...takut ada org copy...huhu~~ni copyright reserved ni tauuuu~~haha...ok ni faberet aku..sampai sekarang aku masih igt...

Mengenalimu Satu Kemanisan
Mendekatimu Satu Kepayahan
Menyayangimu Satu Kemestian
Meninggalkanmu Tak Mungkin Kulakukan...

so?..amacam?...jiwang beb!!or bh la dikatakan Romantik...hahahaha!!angkat bakul sendiri...sbnrnya..ni la keje aku time preb mlm kt sklh dulu...bejiwang sorg2..kalo xde homework/ ujian...xde nye aku study...xpun sembang...hahaha!~~aku bkn setakat bekarya jiwang semata la wei...ni karya BI yg aku suke...sgt2 suka...

Sense or No Sense ?

If the past tense of sink is sank
Then why isn't that of think, thank?
We say today we blow
Yesterday we blew
Today we glow
But yesterday we don't glew!
The past tense of drive is drove
Yet, there is deprive but no deprove
If the pas tense of stride is strode
Why isn't that of glide, glode?
If the past tense of bake is baked
And that of cake is caked
Tell me what of wake?
Oh, help me English...
You simply make no sense.....

hehe~~suka suki je aku main bahasa~~ntah..dah aku suka..suka ti r!!~~ko nk jeles watpe?..hehe....antara fevret subjek aku is BI...sgt2 suka..ntah ari ni aku nk tulis bhs rojak lak..x tau nape...bosan teramat kot..nak pikir perkataan 1 mende..nak susun ayat lg..lg la 1 hal!!hahaha...bla ade mood je aku wat BI...

ada lagi...bila aku bukak 1 word pad ni...tau apa aku jumpa?!!LIST NAMA POKEMON!!!!~~hahaha~~iyaaaa....dulu aku mmg kipas susah mati pokemon...sekarang pn aku msh tgk movie2 pokemon...aku suka tgk pokemon2 tu berlawan...part yg aku plg suka dlm citer pokemon is Duel..huhu~~sbb aku suka tgk pokemon tu battling...

bila kau semak balik mende2 ni...betapa banyak main nya aku dulu!~~hahaha!!~~

bla tgk kertas ujian..aku bukak la 1 1...hmm..sejarah mmg sah la~~haha..aku kureng sikit bab2 sejarah ni..tulis nota pn mcm uat karangan...main salin je dr buku...haha!~tp, ada 1 benda yg menghairankan aku...bila masa lak aku dpt 70% dlm kimia?...hahahaha!!aku pn tekejut...eh?..paper thn bla?..hahaha...rupa2 nya ujian ptghan pggl form 4...huhu~~byk la ppr2 lps aku jumpa...macam2 adoooo~~huhu~ni rekod aku dlm subjek math...92%..huhu~~2nd highest you~...yg higest 98%...tu mmg xleh nak sangkal2 lg dah...dia ni mmg genius tahap gaban kt skolah aku...org lain dpt add math sekitar 50-60 cenggitu..dia lak..80%!bapak r!..trial dia sorg je yg dpt sume subject science tulen A1/ A2...kalo x silap..sekerat je dia dpt B3..ntah la..yg penting dia genius!!huhu~~aku?..haha...aku moderate je..dlm kelas sekitar nombor 6/ 7 cenggitu..hehe...banyak main.....hahaha!padan muka..

lps tu..aku ternampak kotak yg berbalut dgn present paper kaler pink gitu...sekali aku bukak...ya ampun!!surat cinta!!!~~~hahahahaha!!xleh blah~~dr form 1 punya surat tu!!!!dr kakak angkat..dari kakak angkat lg..dari adik angkat...dari girlfriend..ecehcehceh...lengkap!~~hahaha!!~~then aku pn terigt la zaman2 bhgia time kt skolah...sob sob sob (T.T)...rindu nya la nk g skolah balik sbb diorg dh wat renovation kt skolah tu!!tambah tugu la..cat bangunan la...air pancut pn adaaaa!!nak tengok!!~~

hish!..ni dh melalut tahap gaban dh ni...wokeh2...nnti ade part 2 lak..hahaha!~~"kesah2 syok d zmn skolah"...hehe...

till next time!!~~

good day!!

posted under |

No comments:

Post a Comment

Newer Post Older Post Home

    Like My Blog? Tweet 'bout It!~~^^v

    There was an error in this gadget

    Follow Me on Twitter

    Ask Me Any Damn Thing

MusicMatters!

Search This Blog

My Honorables Guest

"step by step by ikeuchi aya......"

when my existence seems to disappear
i will look for the place where i can do the best i can
from now on, i'll deliberate slowly
i won't be impatient
i won't be greedy
i won't give up
because everyone takes things step by step...
get this widget here

Knocks On My Blog!


Loading...

The Dearest Readers


Recent Comments